Synttärit – 2 vuotta bloggaajana


Ei siitä voi olla vielä kahta vuotta, kun julkaistiin meidän blogiin ensimmäiset postaukset ja avattiin se yleisölle. Aika kuluu uskomattoman nopeasti!

Kaksi vuotta. Niin pitkä ja lyhyt aika on kulunut meidän blogin aloittamisesta. Aika on mennyt hujauksessa, mutta silti olen jotenkin ylpeä, että blogi on ollut pystyssä jo näin ”pitkän ajan”. Kai suurin osa blogeista kuolee jo ihan alkutaipaleella.

Viimeiseen vuoteen on mahtunut paljon niin reissumielessä kuin henkilökohtaisessa elämässä. Oon valmistunut koulusta, kokeillut siipiäni erilaisissa työpaikoissa ja kasvanut ammatillisesti, muuttanut, tullut kolminkertaiseksi tädiksi… Ollaan reppureissattu yhdessä Kaakkois-Aasiaan ja matkattu erikseen Viroon, Tanskaan, Ruotsiin ja Saksaan, jonka lisäksi Suomessa on vierailtu parissa kansallispuistossa. Seuraavaa matkaa ei ole vielä tiedossakaan, mutta tällä hetkellä se ei tunnu edes kovin ahdistavalta. Tulevalle blogivuodelle meillä ei ole mitään sen kummempia suunnitelmia tai lupauksia. Tavoitteena on kuitenkin reissata sopivasti ja pitää harrastus rentona ja hauskana!

Tutkailtiin, mitkä postaukset on kiinnostaneet teitä lukijoita eniten viimeisen vuoden aikana; tässä viisi suosituinta! Oletko jo käynyt lukemassa?

1. Kavereiden kanssa Krakovassa

Tämän postauksen suosio yllätti täysin. En oikeastaan muistanut edes tän olemassaoloa, kunnes huomasin että juttu Krakovasta on viimeisimmän vuoden luetuin postaus! Tämä taitaa kertoa siitä, että suomalaiset matkaa usein ihanaan Krakovaan.

Ystävät pussaa Krakovassa.
Tässä meidän matkaseuralaiset.
Kahvila Krakovassa.
Voiko olla söpömpää kahvilaa?
2. Ateena – kaupunki johon rakastuin

Ihana Ateena! Tänne on päästävä takaisin, sillä kuten otsikossa sanotaan, rakastuin kaupunkiin ihan täysin. Mutta mitäs jos ensi kerralla en löydäkään enää kaupungista sitä huikeaa tunnelmaa korkeiden odotusten ja ihanien muistojen takia?

Turisti Ateenassa.
Turisti liikenteessä.
Vanha teatteri Ateenassa.
Historiafriikin kannattaa suunnata Ateenaan!
Lycabettus-kukkula ja Ateena illalla.
Lycabettus-kukkulalta avautui upeat näkymät.
3. Matkavideo: ATHENS IN MY HEART

Meidän eka video, joka julkaistiin blogissa! Tätä on kuvattu Ateenassa ja Voulassa. Postauksen lopussa lupailtiin videota Kaakkois-Aasiasta, mutta dronen rikkoutuminen reissun aikana hieman vaikutti asiaan. Sitä ei saatu korjattua reissussa sitten millään. Kyllä noista kuvatuista klipeistä varmasti jotain fiilistelypätkää saisi aikaan, mutta ei ihan sellaista mitä lähtiessä oli suunnitteilla.

Ateenaa ihastelemassa.

Ranta Voulassa.
Ranta Voulassa, jossa paikalliset nauttii auringosta ennen turistien saapumista.
4. Lentoliput varattu: tiedossa kolme kuukautta Kaakkois-Aasiassa

Tää postaus on näpytelty ihanassa reissuhuumassa juuri lentolippujen ostamisen jälkeen. Siinä hetkessä lähtö jotenkin konkretisoitui kunnolla! Pääsispä takaisin tohon hetkeen, jossa kaikki suunnittelut ja seikkailut oli vielä edessä.

Syntymäpäivät batakkien tyyliin.
Päästiin vieraaksi Indonesialaisen Panjin syntymäpäiville.
Vierailu norsujen turvakodissa.
Vierailu norsujen turvakodissa oli silmiä avaava ja surullinen kokemus.
Vanha lyhtymyyjä Hoi Anin vanhassakaupungissa.
Vanha lyhtymyyjä Hoi Anin vanhassakaupungissa.
5. Bangkokin betoniviidakko

Reppureissun ensimmäinen etappi, kamalan ihana Bangkok! Sisältää päiväkirjafiilistelyä ja pari kaikista yleisintä vinkkiä tänne jättiläiskaupunkiin.

China town illalla.
China townissa riitti vilskettä ja vilinää.
Kultainen Buddha Bangkokissa.
Bangkok on täynnä upeita temppeleitä.
Jättikokoinen varaani.
Tämä otus aiheutti muutamia ylimääräsiä sydämenlyöntejä.

Nyt odottavaisin mielin kohti uusia seikkailuja!


Meidän seikkailuja voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa. Follaa, diggaa, jaa, tiputa kommentti!


Avainsanat: , , , , , , ,
Edellinen postaus Seuraava postaus

Kommentit

Lisää kommentti
  1. Vastaa

    SuperPark synttareita pidimme pojillemme jo toista kertaa. Edellisella kerralla Oliver piti ne SuperPark Vantaalla ja nyt Oscar SuperPark Espoossa. Oscar taytti 8-vuotta. Minun pieni poikani jo kahdeksan! Kun Oscar syntyi, oli kaunis aurinkoinen saa, kuten nytkin hanen 8 vuotis syntymapaivanaan. Kaverisynttaripaivana saa ei ollut kovin kiva ja oli hyva tuuri, etta pidimme synttarit sisatiloissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *