Meidän matkablogi!


Ketkä, miksi, mikä, täh!

Keitä me ollaan?

Ollaan Anssi ja Janni, pariskunta Jyväskylästä. Anssi on 27-vuotias media-alan ammattilainen, joka dokumentoi näitä meidän reissuja valokuvaten. Anssi tykkää minipossuista ja seuraakin useita Instagramissa. Janni, 22 v, opiskelee sairaanhoitajaksi, soittaa pianoa ja katselee Netflixia. Matkailu ja uusien paikkojen tutkiminen on mielenkiintosta ja siitä on muodostunut meille yhteinen harrastus. Yritetään reissata aina, kun säästöpossu on lihonnut tarpeeksi kolikoista.

Miksi blogi?

Yhtenä päivänä Anssi ehdotti, että kirjoitettas blogia meidän matkailuista, koska kuvia matkojen varrelta oli kertynyt jo tuhansia. Janni ei laiskana ihmisenä asiasta aluks kovinkaan innostunut, koska blogi kuitenkin vaatii jonkun verran työtä. Instagram-tili pistettiin kuitenkin silloin yhteistuumin pystyyn ja sen myötä ajatus blogistakin oli kypsynyt mielessä jo jonkin aikaa. Vuotta myöhemmin Anssi sai aikaiseksi koodailla blogialustan valmiiksi, ja sitten täytyi vaan enää kirjottaa.

Mistä nimi ”Lentopelko”?

Janni ei ole ikinä sen enempää tykännyt lentämisestä, varsinkaan nousukiidoista, joiden aikana istutaan silmät tiukasti kiinni ja rystyset valkosina. Anssia ei taas yläilmat liiemmin kuumottele ja lentomatkat meneekin nenä kiinni ikkunassa. Kun mietittiin nimeä Instagram-tilille ja joskus mahdollisesti tulevalle blogille, ajateltiin keksiä joku, joka kuitenkin liittyy reissaamiseen, mutta ei ole ihan traveler_94 -luokkaa. Monia vaihtoehtoja kävi mielessä ja tuskan hiki otsalla niitä pohdittiin, mutta lopulta kuitenkin päädyttiin Lentopelkoon. Se on yksinkertanen, helppo muistaa ja kuvaa meitä (okei, kuvaa Jannia).

Mutta kerrottakoon nyt vielä, että ei se lentäminen enää niin kamalaa ole. Ei se varmaan ikinä kivaksi muutu, mutta joka kerta se on ehkä vähemmän kamalaa. Paitsi jos mennään propellikoneella, sillon on lupa pelätä kuolemaa.

Minne seuraavaksi?

Saa nähä. Ehkä Aasiaan. 🙂


Avainsanat:
Seuraava postaus

Kommentit

Lisää kommentti
  • Pirita / Matkailoja
  • lokakuu 23, 2016
  Vastaa

  Kivalta näyttää! Ja mieleenpainuva nimi. Kiva päästä lukemaan teidän matkoista.

   • Janni
   • lokakuu 24, 2016
   Vastaa

   Kiitos paljon, kiva että tykkäät! Kävin kurkkamassa sunkin blogia, ja hyvältä näytti. (:

  • Susanna Kakriainen
  • lokakuu 17, 2016
  Vastaa

  Kiva blogi. Kiitos pääsystä!!
  Ja mielenkiintoisia seikkailuja teille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *