Blogitunnustuksia


Tunnustukset ovat bloggaajien toisilleen antamia palkinnonomaisia mainintoja. Kiitos tunnustuksista, nyt on aika jakaa niitä eteenpäin!


Tämä postaus on odottanut kauan, mutta viimeisimmän tunnustuksen myötä ajattelin vihdoin tarttua härkää sarvista ja alkaa listata omia suosikkiblogejani!

Näiden tunnustusten jakaminen on kyllä ihana käytäntö, välillä pitää oikein urakalla kehua muita. Puolivuotisen blogitaipaleen aikana ollaan saatu kolme tunnustusta ja jokaisesta ollaan oltu yhtä yllättyneitä, iloisia ja kiitollisia.

Kiitos tunnustuksista

Kiitos kuuluu siis Matkalla kaiken aikaa -blogille (joka antoi meille Liebster Award -nimisen tunnustuksen, mutta menköön se nyt tässä samassa). Ellalta ja Chrisulta saatiin meidän ensimmäinen tunnustus tammikuussa (ai miten niin oon hidas?) Näin kauniisti meistä kirjoitettiin: Lentopelko on Jannin ja Anssin matkablogi, joka hurmasi meidät vaikuttavilla valokuvillaan. Blogissa on viime aikoina seikkailtu esim. Kroatiassa ja Montenegrossa.”

Toinen tunnustus tipahti Popot Pogoillen -blogilta helmikuussa. Annan tunnustus tuli näiden sanojen saattelemana: Jotenkin koukutti oikopäätä. Pohdintaa ja kokemuksia, tässä puolestaan esimerkkipostaus matkaunelmista.”

Tässä vastikään saatiin sitten se kolmas tunnustus Suunnaton-blogilta, kiitos näistä kauniista sanoista: Instatilistä alkunsa saanut blogi ripottelee helmiä muun muassa Montenegron tuntemattomammista kohteista. Myös valokuvissa on sellaista otetta, josta saa hyvin inspiraatiota omaan juurtuneeseen kuvaamistapaansa. Aloitteleva matkabloggaaja kiittää Jannia ja Anssia vertaistuesta.”

Meidän blogin tarina

Näissä tunnustuspostauksissa sääntöjen mukaan pitäisi myös kertoa lyhyesti, kuinka on bloggaamisen aloittanut. Ehkä jätän nyt tarinoinnin vähemmälle, blogin perustamisesta voi nimittäin lukea täältä ja täältä.

Vinkkejä aloitteleville bloggaajille

Mitään maailmaa mullistavia bloggausvinkkejä mulla ei ole jakaa. Tärkeintä on kai se, että tekee sitä mitä tykkää ja miten tykkää. Muutaman pointin voisin kuitenkin nostaa liittyen siihen, millaisia blogeja itse tykkään lukea.

 • Hyvät valokuvat. Itselleni ainakin tärkeintä postauksissa on ne kuvat. Usein muiden postauksia lukiessa selaan ensin koko homman läpi nopsasti. Tsekkaan kuvat ja tekstiä vain silmäilen. Mikäli kuvat on kivoja ja juttu vaikuttaa mielenkiintoiselta, luen sen kokonaan.
 • Selkeys. Blogiin saapuessa ensimmäisenä kiinnittää huomiota sen ulkoasuun. Itse arvostan sitä, että sivu on siistin näköinen, samanlaista blogin pohjaa ei löydy ihan jokaiselta ja sivulta on helppo löytää se, mitä haluaa. Pahimmassa tapauksessa esimerkiksi kommentointi on jäänyt välistä, kun sitä kommenttilaatikkoa tai -nappia ei yksinkertaisesti löydy (no, kukahan siinä silloin on se yksinkertainen…)

Meidän tunnustukset menee…

Vida de Estrada matkablogi Tää blogi on kyllä ehdottomasti noussut yhdeksi mun suosikeista. Joka kerta lukiessa nousee pieni matkakateus: miks mää en oo tehnyt noin siistejä juttuja? Miks mää en oo reissannu tonne? Äkkiä on päästävä Brasiliaan ja Sambiaan, jeeppisafarille sekä veneretkelle viidakkoon. Myös blogin ulkoasu miellyttää mun silmää kovasti.

Lähinnä Kauempana Yleensä en jaksa kamalasti lukea lapsiperhejuttuja, koska ne ei meille ole vielä oikeastaan millään tavalla ajankohtaisia, mutta tää blogi on eri asia! Lasten kanssa matkailusta kerrotaan hauskasti ja realistisesti. Postaukset on myös tosi informatiivisia, eli jos haluat tietää bensan hinnan Virossa ja katukirppiksen aikataulut Madridissa, täältä blogista ne löytyy!

Pöndekengissä-matkablogi Kun lähdettiin Sloveniaan, Miran blogista löytyi paljon inspiraatiota. Kiitos myös siitä, kun neuvoit meitä alkutaipaleella matkabloggaajien someryhmiin ja esittelit muille bloggaajille messuilla!

Mutkia matkassa Emman ja Kaisan blogissa tehdään ”retkiä Kainuun korpeen ja maailman metropoleihin”. Juttuja tosiaan löytyy vaikka mistä ja kotimaanmatkailu on mukavasti esillä. Blogin tekstit pistävät myös ajattelemaan esimerkiksi omaa lentomatkailua sekä valintaa hetkestä nauttimisen tai kuvan ottamisen välillä.

Lähtöportti Mikan blogi on täynnä hyvää matkatietoa eri kohteista. Täällä törmäsin ensimmäistä kertaa juttuun Rondasta ja nyt sinne on tietenkin pakko päästä.

Blogger Recognition Award

Vielä lyhyesti ohjeet tunnustusten jakamiseen!

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi


Avainsanat:
Edellinen postaus Seuraava postaus

Kommentit

Lisää kommentti
 1. Vastaa

  Suuret kiitokset tunnustuksesta, tämä lämmittää mieltä kovasti! Teidän blogi on ollut kiinnostava heti nimestä lähtien, hyviä kohteita, tyylikkäitä kuvia ja mukavaa luettavaa. Tsemppiä myös jatkoon, tämä blogitouhu on toisinaan raskasta, mutta kyllä se myös palkitsee!

   • Janni
   • huhtikuu 19, 2017
   Vastaa

   Kyllä tää bloggaaminen on tosi mukavaa ja palkitsevaa jo nyt. 🙂 Kiva, että oot tykännyt lukea meidän blogia!

 2. Ihanaa, kiitos Janni ja Anssi! Kylläpä nyt uupuneen ruuhkavuosirouvan silmäkulmissa kimmeltää. <3 Saamanne tunnustukset on osuneet just nappiin, blogianne on ollut todella mielenkiintoista seurata! Jännä nähdä, mihin teidän seikkailut jatkossa johtavatkaan. Hyvää työtä, tyypit!

  Hauskaa on myös se, että ollaan ihan saman ikäisiä blogeja, vähän kuin kaksoset eri vanhemmilta. 😀

   • Janni
   • huhtikuu 18, 2017
   Vastaa

   Kiva, että oot tykännyt lukea meidän juttuja. 🙂 Uusia seikkailuja on jo monia varattuina ja sitä enemmän suunnitteilla. Hahah, tuo kaksosjuttu tosiaan pitää paikkansa! 😀

 3. Voi että, kiitos hurjasti tunnustuksesta ja blogintekeleeni huomioimisesta! Tästä tuli tosi hyvä mieli. 🙂 Pieni positiivinen reissukateus on kyllä matkablogeja lukiessa niin usein läsnä, mutta onneksi sen voi kääntää inspiraatioksi. Mulle taas nousee kova Balkan-kuume teidän sinne sijoittuvia juttuja lueskellessa!

   • Janni
   • huhtikuu 18, 2017
   Vastaa

   Pieni kateus on tosiaan vaan hyväksi! Paljon oonkin saanut sun blogista inspiraatiota, mutta nyt on sen verran jo matkasuunnitelmia lähitulevaisuudelle että pitää vielä odotella niiden toteutumista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *